Opstilling

Resultat

Kampreferat

Tilbage på sporet

Efter en ellers glimrende start fra Guldfiskene i sæsonåbningen, mod De Små Grå, Korallen BK besejrede modstanderen med hele 6-1, har de efterfølgende to kampe mod vinder og efterfølgende 2’er fra samme pulje, budt på svigende nederlag til de orangeklædte. Det skulle der laves om på mod dagens modstander Redmark, som Korallen BK også stødte ind i, i foråret.

FØRSTE HALVLEG

Korallen valgte, efter instrukser fra Kaptajn Sommer, at ligge et, i forhold til Korallenstandarder, højt pres fra første fløjt. Presset gav Korallen BK en masse boldomgang, men mere blev det dog ikke til lige med det samme. Efter ti minutters spil skiftes Esben Schouboe ind på toppen, og inden Redmark når at se sig om, spiller Nikolaj BLC og Schouboe Redmarkforsvaret tyndt, men der mangler dog lige det sidste for at afslutningen står mål med opspillet. Efter 20 minutters fornuftigt spil fra Korallens side bliver Formanden, Kasper Tange, dog utålmodig. Der skal ske noget, og Formanden rykker sig op mod modstanderens mål, hvorpå Kaptajn Sommer slår en let og velplaceret bold fra egen banehalvdel op til Formanden, der flyver til vejrs, og på mirakuløs vis, får med højreskøjten kringlet bolden over både forsvarsspiller og målmanden med en, til et forløsende 1-0 til Guldfiskene, hvilket også er stilling ved pausen.

ANDEN HALVLEG

Et selvtillidsfuldt Korallen BK, der har formået at afværge de værste chancer, og ikke mindst holdt nullet, med pragtpræstationer af holdets egen mur, Kenneth Efterstigaard Thuesen. Redmark vælger dog at begynde 2. Halvleg med et højt pres på de orange lyn. Det vil Formanden dog ikke finde sig i, og efter en bolderobring og en et-to aflevering med Nikolaj BLC, vælger han at smadre sig igennem venstresiden, som kun Formanden kan, og afslutte med et tørt og køligt hug til stillingen 2-0! Korallen får lige så stille og roligt overtaget spillet, og fortsætter på det høje pres, som virker til holdets fordel i første halvleg. Det høje pres resulterer også i nogle chancer, men dog ingen mål. Først da Kaptajn Sommer tilbageerobre bolden på modstanderens banehalvdel bliver Korallen for alvor farlige igen. Med et hurtigt 1-2-3 i mellem Kaptajnen, Schouboe og Frederiksen, står der pludseligt 3-0 på måltavlen. Et rådvildt Redmark ved ikke hvad de skal gøre mod et velsmurt Korallen maskineri. Der kommer dog hurtigt grus i maskineriet. En nedfaldsbold i feltet resulterer i et mål til Redmark, der pludselig lugter blod, og begynder at presse på for endnu et mål. Begge hold er godt udmattede efter intens pres fra begge sider, og i en kontra fra Redmarks anfører, bliver målforskellen reduceret til et enkelt mål: 3-2. Korallen holder dog pinen ud, og kommer sejrsrigt ud af kampen, der forhåbentligt bliver vendepunktet for klubben fra mange steder.